Sushikväll

image

Som jag saknade att äta sushi under graviditeten (håller inte riktigt reda på om eller hur det är ok eller inte så vågade aldrig) och därför var det en väldigt efterlängtad middag som intogs ikväll.

Efter att ha rullar 61 chokladbollar (fika till kommande dop för lilla loppan) så tyckte vi att sushi var välförtjänt istället för att ställa oss och laga mat.

Efter att den största av tjejerna hämtats på förskolan och jag godkänts på efterkontrollen (nu kan jag börja träna igen wiho!) så begav vi oss ut till Hällevik. Mormorn gick en promenad med lilla tjejen så jag och stora tjejen kunde röja loss bara vi två bland chokladbollsdegen. Hon tyckte inte riktigt att det var lika terapeutiskt som jag att rulla massa chokladbollar (roligare var det dock att äta degen) så jag tappade henne där någonstans. Men mysigt var det medan det varade.

Så vi är nästan nyss hemkomna och har landat med rumöan i soffan för några minuter av Idol innan det är dags att säga hej till John Blund.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *