Lampa till hallen

lampa_hall_vit 91-1519a1

Nu har det börjat lossna litegrann här hemma gällande vad vi söker efter i inredningsväg. Efter att utbyggnaden stod klar så hann vi mest ”flytta ut” de möbler vi redan hade i de nu lite större utrymmen som fanns. Plus fylla de nya rummen med det vi hade.

Det som fortfarande står nästintill helt tomt är vår nya hall. Vi har en ”groventré” som är ganska så väl tilltagen i storlek och som ska få lov att fungera som förvaring av en hel del kläder samtidigt som vi vill få till en ren och öppen känsla. Alltså ska man kunna få in allt det där som släpas in i en hall (barnvagn, blöta regnkläder, skor…) och samtidigt få det att se snyggt ut.

Det mest akuta har hittills nog varit att hitta en lampa. Det finns just nu ingen lampa alls. Rimmar ganska så illa tillsammans med att det blir mörkare på kvällarna.

Vi har sökt efter en ganska så rejäl lampa, både med tanke på den tilltagna takhöjden men också för att få till en lyxig och välkomnade känsla. Hallen ska man ju traska in och ut ur varje dag = lika bra att trivas. Så vi blev glada när vi hittade denna lampan hos Ellos från PR Home.

Lite svårt att ge rätta känslan innan vi visat upp hallen, men jag tror att den kommer hitta sin plats här.

Såg att Ellos har ett erbjudande t o m den sista september som ger 50 % på den dyraste varan + fri frakt (rabattkod: 345518) = jag kommer passa på att klicka hem den här lampan på direkten.

 

Inlägget innehåller adlinks. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *