Bomberjacka i dusty pink

Bomberjacka_dusty_pink image image image image

Loppan i ljuvlig bomberjacka, i rosa eller kanske dusty pink som det populärt kallas. Direkt när det var lite kallare vindar så passade vi på att inviga den. Var faktiskt bara 12 grader (brrr!) utomhus när vi stack näsan utanför dörren idag.

Jackan var så fin att jag var tvungen att leta upp en till mig själv också som ska vara påväg med posten. Ska se hur den känns när den kommer fram (hade varit roligt om jag och loppan kunde matcha!) men här  finns en som kan fungera som reservplan annars.

Vi begav oss denna förmiddag iväg med bilen för en utflykt till det stora blå-gula varuhuset eller även kallat Ikea. Visst blir det ett spännande äventyr att prova tillsammans med en tvåmånaders och en treåring?

Än så länge har vi stannat för två blöjbyten, varav ett kombinerades med ett klädombyte, en amningspaus för en liten bebis och en kisspaus för en vuxen resenär (inga namn nämnda men min make har verkligen ingen festblåsa) och vi har inte ens kommit halvvägs. Jajemen…

Avslappnade och strosandes kommer vi nog inte vara men så mysigt det ska bli ändå. Håll tummarna för att vi hittar det vi ska.

 

Inlägget innehåller adlinks. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *