Fredag och dags för jobb

image image

God morgon denna fredag önskar jag med en vy över vårt sovrum.

Fortfarande så nöjd med den gråa färgen på väggarna, den blev verkligen precis som vi ville och målarna gjorde ett toppenjobb. Det gjorde de faktiskt med hela huset – har varit så imponerad av deras jobb.

Och till och med jag, som till vardags har Sveriges mest ogröna fingrar, vill för tillfället fylla hela huset med grönt. Olivträd har inhandlats, fiolfikus är på väg… Efter en start på vuxenlivet (alltså sedan jag flyttade hemifrån, ganska längesedan nu ändå…) med endast blommor av materialet plast så är ju detta verkligen en utveckling.

Pelargonerna har verkligen blivit fantastiska efter lite omsorg från min mamma och jag ska göra mitt allra bästa för att ta hand om dem (= försöka hålla dem vid liv).

Så då brummar vi igång denna fredag som faktiskt innebär jobb för mig och den yngsta loppan. Önska oss lycka till, en viss ringrostighet erkänns nämligen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *