Bra sätt att starta dagen på

img_0209

Vilken mysig morgon vi har haft. Efter en natt med en hungrig bebis så var jag lite extra trött när den stora tjejen stod och ropade ”frukost mamma!” vid sängkanten.

Detta är (så klart) en av de stora skillnaderna när det nu finns två barn här i hemmet – när den ena sover så är den andra ofta vaken. Vilket innebär att det inte blir riktigt samma vila för mamman som det kunde bli förra gången.

Med lite extra trötthet i kroppen så kände jag att vi kunde passa på att mysa lite extra mycket. Den lilla loppan bäddades ner i moseskorgen, den stora bäddades ner tillsammans med iPaden och en tallrik cornflakes och den allra största tjejen tog en kopp (läs: en balja) kaffe och knäppte på Nyhetsmorgon.

Loppan tyckte att det var helfestligt då ”paddan” (eller TV för den delen) annars inte åker fram annat än till lördagsfrukosten och jag kunde passa på att svara på mail, boka in saker i kalendern och annat planeringsfix som kunde lösas från telefonen.

En lyxig och extra mysig morgon helt enkelt.

Men nu får vi minsann ta tag i dagen och hoppa i träningskläderna, det vankas nämligen en tur till gymmet idag. Så skönt att vara igång igen!

Och träningspassen utförs tillsammans med båda(!) barnen – mer om det kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *