Doppresent

img_0242

done_by_deer

img_0241

img_0244designletters_mugg

Inte nog med att vänner och familj hedrade oss med sin närvaro på Junis dopdag så fick vi också så otroligt mycket fint till henne.

När storasyster har varit på förskolan under förmiddagen idag så har jag och lillasyster suttit på hennes rum och packat upp. Och beundrat. Och packat upp. Och beundrat.

De fina förvaringsburkarna fick jag direkt en fråga om och de kommer från Done By Deer som har otroligt fina saker till barn i milda, fina, blekpastelliga färgtoner. På bilderna skymtas också gosedjur från samma märke. Här kan ni klicka er vidare och frossa loss bland de fina sakerna. Lillan fick också denna matservis som storasyster direkt blev nyfiken på och redan har provsmakat maten från.

Sånglådan från Jabadabadoo är ju bara helt fantastisk och bokstavsmuggen från Designletters var verkligen på pricken rätt för lilla J då vi andra i familjen redan har våra bokstavsmuggar och nu finns en redo för henne med. Här kan ni hitta muggen.

Sedan fick vi också en fråga varifrån bokstavsbannern, som syntes över presentbordet, kom ifrån och i ärlighetens namn så minns jag inte. Denna har vi använt till en banner som finns på storasysters rum och nu till dopet använde vi några av de resterande bokstäverna. Tyvärr minns jag som sagt inte vart vi köpt den men jag hittade, om inte samma, så en nästintill identisk här. Där finns den i flera varianter och färger och nu blev jag plötsligt sugen på att klicka hem en multifärgad också.

Bilderna visar bara ett axplock av allt fint vi fick. Tack, tack och tack igen. Nu ska vi hämta hem storasyster och sedan misstänker jag att det blir ännu mer lek på lillasysters rum.

 

Inlägget innehåller adlinks. 

 

 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *