Personliga doppresenter

img_0243

img_0245

Förutom att jag har velat slänga en kamera ut genom fönstret då den v ä g r a r att samarbeta så att jag i alla fall skulle kunna tänkas få en liten liten kik på bilderna från dopet så har vi haft en mysig kväll här hemma.

Vi har lyssnat på musik samtidigt som vi sanerat vardagsrumsgolvet från dagens alla lekaktiviteter. Så där klyschigt rofyllt var det.

Den större loppan somnade gott på sitt rum efter att vi plockat ihop leksakerna och pratat om dagen. Vi kunde inte riktigt hålla oss från att leka en liten stund till så vi tog en kopp ”kaffe” som hon serverade från sin nya servis och en bit tårta från hennes jordgubbstårta (en present på hennes dopdag och en likadan kan hittas här). Trött i kroppen var hon nog efter att ha cyklat fram och tillbaka ner på stan för en eftermiddagsfika.

Det där med målbilder, eller drömmar, är egentligen otroligt fint när de uppfylls. Just att gå med bebis i vagnen och att storasyster cyklar bredvid var en drömbild när jag gick där med den växande magen och vi köpte loppans första cykel. Och nu är det plötsligt vardag det där cyklandet.

Och den lilla loppan sover fint i sin moseskorg på soffan, men nu till vad det egentligen var som jag tänkte på.

Eftersom bilderna från dopet får vänta tills jag och kameran/datorn/kamerasladden/vad det nu kan tänkas vara för fel är kompatibla igen så tänkte jag bara visa två fina och framför allt personliga delar av doppresenterna.

Henrik och Veronika som Juni fick sin sånglåda (som syns här) av hade också gjort en alldeles egen sångbok till henne. Och Kajsa och Viktor hade en så rolig grej som kort till deras present – nytagna foton från kyrkan – hur häftigt var inte det?

Nu ska jag landa med rumpan i soffan, glömma bort kameraskrället och ta en runda i nätbutikerna.

 

Inlägget innehåller adlinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *