Walk-in-garderob

img_0026 walk_in_closet img_0028 garderob

Här inne, i walk-in-garderoben, spenderade jag en stund i förmiddags. Det behövdes verkligen både plockas i ordning (läs: plockas upp det som slängts på golvet som bildat drivor av kläder) och rensas ur.

Sommarkläder packades undan, det som kändes som säljbart lades i en hög och gravidkläderna packades ihop i en låda. Det senare blev lite av en känslostorm, lite oförberett, för varje klänning påminde om tiden och stunderna då magen växte.

De långa klänningarna som jag bodde i under resan till Gran Canaria, shortsen som jag levde dygnet runt i på slutet eller de svarta jeansen som var det första gravidplagget som jag köpte…

Även om alla de där kläderna väckte fina känslor så är jag väldigt glad att ha henne på utsidan istället. Det där med att vara gravid är en fantastisk tid men också en påfrestning och fyllt av en del oro.

Och kläderna ligger tryggt undanpackade, väntandes på att bli utlånade eller om vi skulle få lov att använda dem igen någon gång där i framtiden.

Walk-in-garderoben är en av mina favoriter i huset, i vart fall, när den är i lite mer ordning än vad den kanske brukar vara. Och nu är den redo att fyllas med en del nytt.

Om det nya nu passar vill säga –> jag ska nämligen landa i chipsskålen med dippen tätt intill alldeles precis nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *