God kväll torsdag och en kalender

img_0442

Åh, vi hade en sådan fin start på dagen idag. Den yngsta loppan har skippat det där med att köra sovmorgon. Nu vill hon inte somna om efter det tidiga morgonmålet utan är s u p e r p i g g.

Egentligen borde jag tycka att detta är lite lagom roligt för morgonpigghet är inte direkt mitt mellannamn (tala om att jag varit glad för att mina morgontrötta gener gått i rakt nedstigande led) men alltså Juni är en tokglad kärleksbomb när hon vaknar så man kan inte annat än le och stiga upp.

Denna morgon väckte jag den största loppan också och lyxade till det med frukost i tv-soffan. Och nu till det allra mysigaste – min vän Elin kom på spontanbesök och vi fortsatte med kaffe och mys med barnen.

Sedan har dagen rullat på i samma fina tema. Träning följt av bus tillsammans med Rebecca och hennes Aaron, god middag och sedan en läggning där jag (lite spontant) lyckades lägga båda barnen samtidigt – den minsann!

Och vet ni vad det är som skymtar på bilden ovan? Om man lyckats snappa upp lite bland detaljerna nu under hösten så har jag träffat min vän Caroline lite då och då och inte bara umgåtts utan också planerat, planerat och planerat.

Det var nämligen så att vi i slutet av sommaren råkade komma på att vi båda två saknade en snygg väggkalender som man också kan skriva på – känns det igen? Ingen av oss lyckades i alla fall hitta något annat än familjekalendrar i skrikiga färger eller andra kalendrar som inte riktigt föll oss i smaken. Så… vad gör man då?

Man skapar en egen kalender så klart. Och vår förhoppning är samtidigt att det ska finnas fler av er där ute som söker efter samma sak, eller bara tycker att vår version är så snygg så att man slänger den där familjekalendern i soporna och hänger upp vår istället. Vi är så nära slutprodukten nu och det känns verkligen toppen.

Nyfiken någon?

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *