Ommålat

img_0020 img_0021 måla_om_byrå

Det pågår verkligen fixarverkstad här hemma (tillsammans med allt annat som ska snurra som vanligt) och idag kom vår nya soffa med bud på förmiddagen.

Vi försöker, sakta men säkert, att få ordning även på inredningen här hemma. Några delar av den vita vardagsrumssoffan som flyttade in i somras har nu istället placerats på ovanvåningen. Tanken är att vi ska försöka få till en mer loungeig (inte riktigt ett ord…) känsla där nere och istället ha film/tv/mys där uppe. Ska se om vi får till det… just nu känns det nja…

Kanske inte riktigt den känslan man vill ha när en ny soffa kommit.

Något som dock känns toppen är byrån som vi målade om i somras. Så otroligt fin och just nu har våra två prints fått hoppa upp på byrån. Ett som markerar vår förlovningsdag och ett för den stora loppans födelsedag.

Påminner mig om att det är hög tid att beställa ett för sommarens stora händelse.

Men först får det nog bli att ladda batterierna lite.

2 Kommentarer

  • Jättefin byrå!

    Jag drömmer om att kasta ut våra två soffor och ha några fåtöljer istället. Bara det att jag har bättre smak än vad min plånbok är tjock just nu. Haha. Nästan 100000 för fåtöljer känns inte som en investering direkt. Men oj så fina de är de där fåtöljerna i duvgrått med pall är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *