En snabb utflykt

img_0735

Igår insåg jag att jag behövde springa ett ärende i vår grannstad. Att swisha in snabbt för ett ärende tillhör inte direkt vanligheterna just nu.

Spontanitet finns absolut, men har verkligen sina gränser. Men å andra sidan så brukar mitt motto i livet med två barn vara ”testa, går det så går det”.

Och så bra det gick. Det gäller att göra det till en utflykt och försöka göra det på barnens villkor. Så vi åkte till exempel tåg (istället för bil) för att jag vet att loppan älskar att åka tåg. Och det första vi gjorde när vi kom fram var att leta upp lekrummet i gallerian.

Så även om jag egentligen hade kunnat springa det där ärendet på fem minuter så får man lov att göra det till ett litet äventyr. Köpa tidning på Pressbyrån innan avfärd, fika på tåget, lek och sedan lunch på vägen tillbaka.

Och så himla härlig utflykt det blev. (Och vi var fram och tillbaka på två timmar)

Annars då..?

Ja, det är fredag. Och det känns väldigt härligt. Det står träning på schemat och kalas ikväll. Kalaset är för vår lilla loppa som blir hela fyra månader idag.

Tänk, för fyra månader sedan satt jag här hemma på en pilatesboll med värkar som precis hade startat. Inte kunde jag veta att vi skulle få träffa henne bara tre timmar senare.

Och att det står härligheter på schemat passar alldeles utmärkt. Denna vecka har liksom avverkats i lite motvind. Både gällande små händelser men också stora. Ni vet när man liksom tappar flowet?

Så en fin dag med samlande av energi så att vi kan vända den här trenden behövs!

2 Kommentarer

 • Tycker du har en bra lösning på det där att göra ärende med två barn! Jag har gjort likadant när mina barn var små, nu är de lite större och förstår det där med att göra snabba ärende. Ja herregud nu kan jag ju tom cykla till mataffären och låta dem vara hemma själva.

  Det där med att tappa flowet känner jag igen. Skittrist när det händer. Hoppas du hittar ditt flow igen!
  Trevlig helg!

  • Åh tack! Tack för all pepp!
   Har försökt samla massa energi i helgen, landa och sedan ladda om.
   Så nu hoppas jag att flowet kommer tillbaka <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *