Vintermorgon och hemska nyheter

img_0811 img_0812 img_0813

Denna morgon vaknade vi upp till ett ljuvligt vinterlandskap. Direkt när jag såg de stora stora snöflingorna falla och en vit mark så bestämde jag att hålla den stora loppan hemma från förskolan.

Jag vill verkligen uppleva denna första vinterdag tillsammans med henne och det var så fint att kunna viska i hennes öra att hon skulle titta ut och se snön.

Så vi har tagit en lång frukost, fortfarande i våra pyjamasar, och nu när lillan somnat om så har vi krupit upp i soffan. Kaffekoppen har fyllts på och vi har fuskat lite med några bitar polkagrischoklad.

Choklad, bläddrande i några julmagasin och att spela på paddan tillsammans med loppan känns som bomull för själen denna morgon. För det som händer på andra sidan Atlanten är det motsatta.

I en av vakentimmarna inatt (amningsrace pågår för fullt på nätterna för tillfället) så kollade jag nyheterna bara för att försöka få ett lugnande besked. Klockan var då strax innan 02 och mätningarna visade Clinton som vinnare. Lugnt somnade jag om.

Tyvärr så hände något därefter och valresultatet svängde om. För vid nästa koll av nyheterna, några timmar senare, så visade ett nästan klart resultat något helt annat. Helt vansinnigt…

”Hur kunde detta hända?” snurrar ju runt, men värre känns nästan ”vad händer nu..?”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *