Inspiration till hemmet

inspiration_ellos

Bildkälla

Det är ju ingen hemlighet att små barn innebär färre timmar på sömnkontot än tidigare i livet. Och även om våra barn, båda två faktiskt, sovit förhållandevis tipp topp så är sovläget inte riktigt som förr. Definitivt inte när det kommer en förkylning med i spelet. Eller kanske har den varit något utvecklingssprång också?

Denna vecka har jag haft ett ”hål” mellan klockan 20.00 och 21.00 där båda barnen har sovit. Därefter har den lilla vaknat och bara nöjt sig med att vara tätt intill mamma och fortsatt så hela natten. Följt av tidig uppstigning sedan på morgonen.

Denna lördagsmorgon likaså. Nu kommer det här låta lite klyschigt och kanske knappt så man tror att det är sanningsenligt – men lite mysigt är det trots allt. Med en varm morgonrock och en bebis på höften satte jag på kaffekannan innan solen stigit upp och såg sedan staden vakna, sakta men säkert. Vi sjöng lite, kikade på Kockarnas kamp och såg soluppgången.

Och sedan somnade den där bebisen om och ville till och med ligga i sin vagga lite. Då passade jag på att inspirationssurfa lite till hemmet och fastnade här och förlorade mig lite i deras julinspiration.

Mest fastnade jag i och för sig inte i de typiska julpynten utan istället för en linneduk, ett vedställ som fick mig att vilja skynda på installationen av vår kamin (den är beställd och väntar snällt på oss men vi har bara inte riktigt hitta viljan att stöka till här hemma igen) och matbordstolar som väckte en liten förhandla-med-maken-tanke.

 

Inlägget innehåller adlinks 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *