Inställda måndagsplaner

img_9891

Det blev varken förskola eller babysim, som måndagarna brukar fyllas av, som start på denna veckan. Vi har nämligen en liten loppa med ett stycke omplåstrat finger här hemma.

Den äldre loppan och jag spelade någon form av handbollstennis med en stor badboll igår och som final så råkade Althea stuka långfingret (skammen när jag inte kom på vad det fingret hette när jag ringde 1177, tänkte tanken att säga ”det finger som räcks upp när man vill säga…” innan sköterskan hjälpte mig ur knipan) och en sekund trodde jag nästan att hon brutit det.

Ett blått finger som bandagerats på inrådan av 1177 senare så bestämde vi oss för att hålla oss hemma från förskolan idag. Och det fanns inte riktigt på kartan att ta med båda barnen till badhuset men att bara den ena skulle få bada. Så båda planerna fick ställas in.

Vi har passat på att mäta loppans fötter och beställa nya vinterkängor, dessa klickade vi hem, så vi hoppas att den här vintern håller i sig och att det till och med kommer mer snö.

Och just till den där vintern längtar vi ut till nu så det blir att hoppa i varma kläderna och testa om pulkabacken fortfarande håller där ute i trädgården.

 

Inlägget innehåller adlinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *