Framme i Göteborg


img_0911

img_0912

Vi är nu framme i vårt fina Göteborg (”vårt” får man väl lov att säga om man är 50% göteborgare..?) och det är en speciell känsla att kliva innanför dörrarna hemma hos farmor. Många många barndomsminnen som sitter i väggarna.

Resan upp igår gick hur bra som helst. Vi hade nog trott att det skulle gå kanske lite mer åt… ja, mindre bra… med tanke på att vårt lilla hjärta tycker si så där om att åka bil när hon inte är på humör.

Men tajming med sovtider och ett långt stopp i Halmstad gjorde redan toppen och faktiskt njutbar. En stund sov båda(!) barnen så jag hann faktiskt avverka lite jobb tillsammans med Caroline för kalendern.

En lång historia som görs kortare genom att berätta att vi för ett litet tag sedan bestämde oss för helt nya material, vilket också gjorde att vi fick göra om en hel massa jobb, men detta till trots så känns det nu riktigt bra. Och vissa saker kanske händer för en anledning visst?

Nu har vi landat i soffan hemma hos farmor efter en lång eftermiddag på Liseberg. Det var premiär för oss där på jultid och att vi inte upptäckt detta innan… Det var ju helt ljuvligt.

Men mer om det senare för nu ropar magen efter mat och den serveras lyxigt nog precis om några sekunder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *