Jul på Liseberg

img_0949

img_0950

img_0951

img_0946

img_0940

img_0947

img_0937

img_0938

Ja, jag vet som sagt inte varför vi väntat tills nu att besöka Liseberg på jultid. Det var så himla härligt.

Jag erkänner att förväntningarna inte var så direkt höga med tanke på det småregniga och gråa vädret. Lite misspepp var jag till och med och svor (lite tyst) för att det inte kunde vara snö som veckan innan.

Men det såg Liseberg till att ha ordnat ändå. Bilderna talar nog för sig själv men vi hade det verkligen hur bra som helst. Åt köttbullar på Café Taube (en tradition för oss), åkte karusell och åt sötsaker. Och framför allt träffade vi tomten i tomtelandet.

När loppan sitter hos tomten, berättar vad hon önskar sig i julklapp och lämnar hela listan och betonar att tågbanan är det viktigaste var så fint. Bilderna vi tog ligger mig så varmt om hjärtat, det är faktiskt loppans första möte med tomten, men jag tror att just de bilderna sparar vi till det privata familjealbumet.

Nu är vi hemma igen och just idag hänger vi hemma allihop. Båda tjejerna vilar och jag ska passa på att sätta mig i soffan med en varm kopp kaffe och bläddra i en jultidning. Julkänslan infann sig verkligen i helgen och ikväll ska vi gå ner i källaren och plocka fram jullådorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *