Lussebullsbak och fotojobb

img_1042img_1041img_1043

Det blev en riktigt rivstart på dagen idag. Två små barn som skrek för full styrka (storasyster råkade skrämma lillasyster vilket resulterade i 2 x panikskrik) och det kändes som att det hann bli kaos innan jag ens hade hunnit stava till Gevalia.

Skönt då att dagen vägde upp med lussebullsbak tillsammans med mormorn på eftermiddagen och julpyntade på kvällskvisten. När vi lyssnade på julmusik på kvällen och huset doftade av nybakta lussebullar samtidigt som vi julpyntade så var det faktiskt så där riktigt idylliskt. Då var panikskriken långt borta.

Och i en liten ledig stund så hann jag med att fota nytt material till kalenderns hemsida. För vi får förhoppningsvis ”nycklarna” till hemsidan *trumvirvel* imorgon!

Så så kul! Och så så fina!

En liten tjuvkik bjuder vi på fotodagen till ära. Men nu har jag gått igenom bilder så mycket här hemma ikväll att ögonen snart går i kors så det är nog dags att få lite av den där berömda skönhetssömnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *