Black Friday

img_0826 img_0827

De senaste dagarna har det nog knappast undgått någon att det är Black Friday denna fredag och har varit så sedan klockan 00.01 i natt. Smeknamnet på denna fredag är amerikanskt och denna fredag är USA:s största rea och shoppingdag.

Jag är kanske inte riktigt något stort fan av att handla bara för att men för det som jag ändå känner att vi letar efter vill jag gärna passa på att svepa webben lite extra idag och göra några bra affärer. Och så kan det passas på att klickas hem lite julklappar också kanske?

Här kikar jag efter vinterskor till den stora loppan (eftersom de jag beställde sist var alldeles för tunga och åkte tillbaka tyvärr) och hittade då också en hel del ”tossor” till den lilla loppan som kanske kan vara mysigt och framför allt varmt? Och klickar man sig vidare på inredning till barnrummen så kliar det helt plötsligt en väldans massa i klick-fingrarna.

Hos dessa söker jag efter leksaker till barnen. Då mest i julklappsväg. Den stora loppan tänker jag ska få något spel (det är så roligt att spela spel ihop med henne) och den lilla donnan ska få något som kan kännas och klämmas på och som gärna gör prassliga ljud.

Till hemmet kikar jag in här för att försöka hitta en del av House Doctors juldekorationer och hit går jag för att hitta en linneduk till julbordet som jag skrivit om tidigare.

Risken är kanske att jag inte riktigt hittar ledig tid för att titta ordentligt förrän det är kvällning och då kanske det redan har hunnit bli lite utplockat. Men men det får vi se då!

Nu –> påfyllning på kaffekoppen.

 

Inlägget innehåller annonslänkar

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *