Hej hej från sjukstugan

img_9892

Den yngsta loppan har haft lite feber i ett par dagar men varit glad i övrigt så om jag ska vara ärlig har jag trott (jag kommer få sota för att jag tror det här) att det är tänder på väg. Och om det skulle vara så hur går det med amningen egentligen..? Ja hon kommer ju i och för sig inte få huggtänder på en gång, men ändå.

Om det nu är tänder på gång.

Igår hade vi en sådan där dag då allting bara funkar. Kul och smidigt och inte en antydan till högljudda diskussioner om diverse småting. Så kom kvällningen och Althea vägrade a l l t. Spelade liksom ingen roll hur nyttiga, hemgjorda, ekologiska chicken nuggets mamman hade gjort. Först förstod vi ingenting men sedan från ingenstans så fick hon feber och lillasystern gick samtidigt från ”febrig men glad” till ”febrig och arg som ett bi”.

Tjolahoppsan tänkte vi och försökte hantera situationen. Lite komiskt blev det när vi var hos var sitt barn i var sitt rum, under nattens småtimmar, och sms:ar statusrapporter till varandra.

Efter en natt med väldigt få timmar sömn (där en make också började bli dålig) så har vi spenderat dagen framför filmer och försökt tillgodose familjemedlemmarnas olika sjukdomsbehov. Och jag har använt en årsförbrukning av handsprit på en enda dag. Och så har jag klickat runt (en del) på Black Fridays reorna som jag skrev om under de tidiga morgontimmarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *