1:a december

171927

168745

 

Den första december, minsann, idag och dagen till ära blev  vi bortbjudna på lunch tjejerna och jag. Frida och lilla L bjöd oss på superb pasta av ett Leila-recept (från hennes Superfood-serie) och det var verkligen supergott. Ni vet så där så man inte riktigt kan sluta att pilla i sig..? Förutom massa bubbel om kommande dop, svunna tider och bebisar så hann Frida också visa oss ett Pettsson- och Findus-spel till paddan.

Det var så roligt att jag och den stora loppan fortsatte hela eftermiddagen hemma sedan. Man skulle lösa en massa uppfinningar och jag blev (på riktigt) lika fast som loppan. Bra betyg när man kan spela det tillsammans.

Här hemma fick jag tillfälle att pyssla om husets nedervåning litegrann och insåg då att det börjar bli hög tid att få upp lite saker på väggarna här hemma. De prints vi har här hemma känner jag nog täcker våra önskemål över ”citat” eller hur man nu säger…

Eftersom att Trademax efterfrågat ett samarbete gällande deras posters så fick jag tillfälle att kika igenom deras sortiment och måste säga att jag blev glatt överraskad. Fanns massor att välja mellan och jag fastnade lite för stadskartorna som de hade. Sedan kunde jag inte riktigt låta bli att klicka på lite som hade passat alldeles ypperligt till barnens rum. De har förresten 20% i rabatt för tillfället också.

Så det blir nog allt att slå två flugor i en smäll och beställa både till oss själva och till tjejerna. Tjejernas funderar jag på om man kanske bara skulle kunna tejpa upp på väggarna om man hittar någon snygg washitejp..?

Hur som… Nu är det hög tid, redan för ett tag sedan, för lite sömn – imorgon väntar en fullspäckad dag.

 

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *