Det blir inte alltid som man tänkt sig

image

Och definitivt inte när det är två små barn med i bilden…

Denna lilla donnan, vars små fötter nu är lite lite större än när denna bilden togs, fick feber igår (igen), och min hemgång från julsamkvämet blev därför något tidigare än vad jag kanske tänkt mig från början. Gah…

Och min och lilla tjejens medverkan på dagens doptillställning fick istället bli en frisk promenad med en sovande bebis i vagnen och en bra podcast i lurarna. Maken och stora loppan var så fina, och förväntansfulla, när de vinkade hej då. Gah igen…

Men när det gäller de små så finns det liksom inga alternativ. Det är liksom bara att rensa schemat när så behövs. Det är egentligen ganska så nyttigt att öva på. Även om jag kanske tycker att vi fått öva tillräckligt de senaste två veckorna.

Den lilla verkar i alla fall ha repat sig snabbt (peppar peppar) för eftermiddagen var sedan faktiskt ganska som vanligt. Ingen feber, glad bebis och sov och åt som hon skulle. Inga 40,3 grader som det var inatt tack och lov.

Och vi försökte ha vårt allra mysigaste. Men jag erkänner… trots tända ljus, härliga tv-program på i bakgrunden… så kändes det ändå ganska så ensamt att värma en matlåda med några gamla rester och försöka hålla lördagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *