Så blev hon fem månader

img_1186 img_1187 img_1188 img_1193 img_1194

Vår lilla loppan blev hela fem månader idag…

Precis nu för fem månader sedan så var hon tolv timmar och de var inne hos oss på rummet och tog syresättningen på henne (som de gör vid 12timmars svepet). Vi sov och de bad om ursäkt för att de störde oss. Sedan satte de på de där mätgrejerna på hennes små händer och fötter och hon visade snabbt hur kittlig hon är.

Hennes femmånadersdag firade hon med att vakna feberfri (jippi!) och sedan har vi myst runt här hemma idag. Haft tända ljus hela dagen, julmusik, familjen på kalas (donuts så klart), pizza till middag.

Och denna månaden, mellan fyra och fem månader, den har minsann gått fort. Det kändes liksom som om det var nyss det var fyra ballonger.

Vart tog november vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *