Välkommen måndag

img_1204

Att vakna till en helt vanlig måndag, efter att ha haft sjukstuga, känns faktiskt riktigt lyxigt. Loppan fick lite extra kärlek vid frukoststunden i form av ett hjärta i filen.

Och just nu står vi mitt i dagen…

Den stora loppan busar på förskolan och den lilla loppan sover i vagnen, trött efter en tur på babysimmet. Och undertecknad tar en kaffe på stående fot innan det är dags att traska vidare för att hämta hem storasyster.

Det saknas inte direkt vardagsmotion denna måndag. Promenad fram och tillbaka till förskolan (cirka 40 minuter), promenad fram och tillbaka till babysimmet (+ cirka 40 minuter till) och sen fram och tillbaka till förskolan en gång till (+ 40 minuter till). Inte så illa stegat.

Och på tal om lyxig måndag så testar vi idag (för första gången) hemstäd här hemma. Vårt kära hem har blivit större både vad det gäller yta och familjemedlemmar detta året och hur mycket jag än älskar att gå och fixa här hemma så känns detta så himla lyxigt. Ska bli så spännande att se resultatet senare i eftermiddag.

Nu –> förskolehämtning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *