En musrestaurang i Malmö och lucka nummer 11

img_1266

Igår spenderade vi hela dagen i Malmö för att hälsa på Kajsa och Viktor, äta god brunch, prata massor av graviditetsprat, bebisprat, förlossningsprat och vanligt prat, strosa lite, leka i lekpark, dricka några koppar kaffe och få känna lite stadspuls. Så. Himla. Härligt. Och vår stora lilla loppa har en ny idol – han heter Viktor och kan ordna disco på Grand – på en helt vanlig söndag också.

Duktiga guider som vi hade dagen till ära så visade Kajsa och Viktor också oss Malmös senaste snackis (som faktiskt blivit en världsnyhet) en liten musrestaurang. Det var fullt av folk där och vi blev lika fascinerade som alla andra. Läs mer här (och så att ni inte tror att jag blivit helt snurrig av sömnbristen).

Och  gårdagens lucka –> Vad är din dröm som du tror är omöjlig att uppnå?

Gah… Det har stått fullständigt stilla kring den här frågan. Har jag inga drömmar..?! har lite oroligt ekat i mitt huvud och i ett sista (desperat) försök vände jag mig mot maken och frågade ”vad har jag för dröm..? Som jag tror är omöjlig att uppnå..?”. Svaret? Att jag skulle fundera ut det där själv.

Helt ärligt så ser jag min svårhet att svara på denna fråga i två delar – den första är att jag verkligen lever en av mina drömmar just nu. Att vi nu till vardags roddar familjepusslet och har två små underbart fina barn här hemma i huset är något som jag för några år sedan inte trodde skulle bli verklighet.

Och sedan den andra delen så ser jag kanske att jag har mer som mål. Där har jag tydliga mål med vad jag vill att vi göra med vårt hemmaliv och stora mål vad jag skulle vilja (och kanske drömmer om) ska hända på jobbet.

Men visst…. Vara med i Mästerkock, stå som konferencier för Melodifestivalen eller äga en lägenhet på Manhattan – varför inte?

 

Det här är en del av Johanna Kajsons julkalender – vill du vara med så läs mer här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *