Vardagsrummet tar form

img_1297 img_1296 img_1295 img_1294 img_1298 img_1299 img_1293

Vi har gjort om lite i vårt vardagsrum eftersom vi mer vill ha känslan av att kunna umgås och sitta och prata i detta vardagsrum. Och funktionen av att slänga sig i tv-soffan finns istället i vardagsrummet där uppe.

Därför har vi delat den vita soffan som vi köpte tidig sommar och har kvar två delar här nere som fungerar lite mer som fåtöljer (resterande del av soffan är där uppe som tv-soffa, så väldigt praktiskt att kunna göra så – tack Ikea!) och så införskaffade vi en ny ljusgrå soffa.

Och pricken över i:et var något vi verkligen saknat – en gigantisk matta. Tack vare att Jotex hörde av sig om ett samarbete så fick jag upp ögonen för dem. Det sa verkligen klick (i dubbel bemärkelse) när jag såg mattan hos dem och jag känner att vi börjar få till en helhet här nere snart. Mattan gör sig så bra här hemma och binder liksom ihop denna del i vardagsrummet och den där ”här sitter vi och samtalar” känslan infinner verkligen sig.

Mattan som vi köpte hittar ni här eller klicka här för att komma till Jotex förstasida. Jag har också fått möjlighet att erbjuda er en rabattkod som gör att ni får 20% på en hel order.

Snopet nog gäller denna rabatt inte just mattor (se villkor längre ner) men om ni är på jakt efter annat så använder ni er av rabatten på detta. Och jag tycker att Jotex ständigt erbjuder nya erbjudanden på hemsidan så håll utkik här också.

För att använda rabatten om 20% –> använd koden 162943 (Villkor: Gäller t.o.m 2016-12-31. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på mattor eller produkter ur möbelkategorin. Gäller endast en gång per kund)

 

Inlägget presenteras i samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *