Granen är klädd

img_1386 img_1387 img_1388 img_1389 img_1390  img_1392

img_1391img_1393

Idag var det äntligen dags för den stora dagen då granen skulle kläs. Det är nog en av mina favoritstunder under julen faktiskt. Och loppan klädde granen med full koncentration.

Och med sådan respekt för tomtens granskning (vad hon nu fått detta ifrån…) att hon blev riktigt ledsen när jag råkade tappa en kula som gick i kras. Hon var lite rädd för att tomten skulle misstycka på grund av detta slarv. Stackars liten.

Nu står den i alla fall grön och grann i vår stuga och vi slängde på det mesta som fanns här hemma i julpyntsväg. Andreas och loppan klädde granen med jag fick som uppdrag att sätta snören i julgranskulorna.

Jag grymtade lite över snedfördelningen men sen samtidigt så kunde man på min station smygäta polkagrisar. D e n  tänkte de minsann inte på!

Annars har det varit minst sagt fullt upp här hemma i helgen och det gick en bit in på småtimmarna innan vi var klara för dagen igår. Kalenderjobb tog upp det mesta av vår tid igår men ”lite” snickesnackande tillsammans med Max och Carro hann vi allt ändå.

Och det där fullt upp:andet gör ju att luckfrågorna släpar ”lite”, men det ska vi se till att ta igen snart. Imorgon väntar ny vecka och denna inleds med babysim – som vi älskar denna aktivitet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *