Kvällsfika och osovande bebis (fortfarande)

img_1408 img_1407 img_1406

Kvällsfika och dagens första (varma) kopp kaffe. De som sköljts ner tidigare idag har varit kalla, näst inpå iskalla, det är nog minsann det svåraste med hela dagen – att kunna dricka en varm kopp kaffe. Så det blir oftast på kvällen och då känns det istället så himla lyxigt också.

Och till kaffet ikväll blev det små hemgjorda mini-donuts med smak av mjuk pepparkaka. De skulle egentligen varit till avslutningsfikat efter babysimmet igår, men i och med att det blev som det blev med både babysim och efterföljande fika så får vi äta upp dem här hemma istället. Slurp!

Mycket riktigt så har min kärlek till donutsen gått så långt att jag införskaffat en sådan här och det är så roligt att det finns en stor risk att det mesta av julbaket kommer att ha en fin donutsform.

Och där hör jag en liten bebis som börjar knorra. Hon är just nu som en klocka (som vi gärna vill få uppskruvad till vanliga tider igen) och vaknar efter en timme igen och sedan är hon minsann vaken. Om något lockar så är det i så fall att ligga nära nära sin mamma, så ni kan ana hur effektiv den där ”lediga” timmen på kvällen är – den är ett virrvarr av allt som måste (läs: bör) göras.

Så… Nu verkar det vara baby duty igen…

 

Detta inlägg innehåller annonslänkar 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *