Skam – stjäl Nooras stil

nooras_stil

Nooras, från serien Skam, stil är ungefär lika beroendeframkallande som serien själv. En av alla (amnings)kvällar i soffan råkade jag ramla över serien på SVT Play och redan efter första avsnittet var jag helt fast.

Sedan plöjde jag hela första säsongen… och sedan andra… och nu funderar jag på om jag ska kunna hålla mig tills tredje kommer ut i januari eller om jag ska streama från NRK (Norge). Så illa är det…

Och om ni undrar vart mina julklappspengar ska spenderas på eller hur mellandagsrean ska fördrivas här hemma så är det bara att följa länkarna nedan.

Rött matt läppstift hittas här / Svarta boots här  /  Svarta jeans här / Vita polon lyckades jag slarva bort länken till just denna med en liknande t-shirt finns här, en annan offwhite här och en annan grå polo här / Svart kappa i ull här  / och sist men inte minst massor av jeans här  /

 

Detta inlägg innehåller annonslänkar

4 Kommentarer

  • Älskar denna stilen!! 🙂 vad ”heter/kallas” denna stilen?
    Försöker hitta inspo bilder på nätet men vet inte vad jag ska söka efter :/

    /Maria

    • Hej Maria! Jag är ju inte alls någon moderedaktör eller dylikt och har lite svårt att kanske namn-bestämma denna stilen, men jag själv tycker att det är en nutida stil med massor av inspiration från 90-talet. Klicka dig gärna vidare på mina annonslänkar i inlägget och till exempel hos NA-KD finns massor i denna stilen. Hett tips är ju också att googla just ”Nooras stil”. Hoppas att detta var lite till hjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *