Kaffe mitt i natten

img_0812

Hade jag haft en bit polkagrischoklad här hemma just nu så hade det varit sig ganska så likt som när bilden togs (som var precis i början av månaden). Kaffet det dricks minsann sent just för tillfället. Det är lite mycket just nu… Och samtidigt som ett stycke bebis fortfarande har stora sömnsvårigheter.

Tur att hon också ger massor av energi tillbaka (när den här bebisen ler så ler hon med hela kroppen och det något av det vackraste jag sett) för den behövs för de här sena kvällarna när hon bara vill att man går runt, runt, runt med henne.

Under dagen har vi annars lekt både kalas och doktor. Den senare är vansinnigt bekväm när man får vara patienten och treåringen bäddar ner en, ger en en napp och sitter och läser en saga bredvid.

Och så har vi bakat tomteskumsfudge, kokat lakritskola och gjort fröknäcke idag. Ett litet uppdrag imorgon sedan är vi nog allt färdiga för julafton (som firas här hemma för allra första gången) och framför allt – imorgon gå maken på julledighet och har överraskat oss med att inte börja jobba igen förrän den 9 januari – hurra!

Nu… Ska jag svara på lite fler saker och sedan blir det ett tungt huvud på kudden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *