Lilljulafton och vuxenpoäng

img_1461

Lilljulafton och vi har haft familjebad (och där strömmen plötsligt gick, spännande nog), stoppat barnen i var sin likadan pyjamas, lagat köttbullar, slagit in de sista julklapparna, spelat Bingolotto och när barnen hade somnat (ja, dra mig baklänges, till och med bebisen har sovit ikväll)  dukade jag fram till frukosten som äger rum tidigt imorgon.

Och sedan kände vi oss… klara (puh!). Och slog oss ner i soffan, dukade upp massor av gott och vilade ögonen på en film. Hur mycket vuxenpoäng är det förresten inte på att äta de där gröna bollarna? Jag har (frivilligt) köpt dem och de är ju hur goda som helst.

Imorgon är det julafton och tyvärr blir den inte riktigt den julafton som vi tänkt oss. Men vi ska göra det allra allra mesta för att göra den så mysig vi bara kan. Framför allt ska det bli underbart att se stora loppans ögon när det  ä n t l i g e n  är julafton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *