Tänk shorts och brunbrända ben

image

Den stora loppan hade denna tröjan på sig för bara någon dag sedan och då kom jag att tänka på de här bilderna. Det måste varit i slutet av augusti eller till och med september? Älskade lilla tjej – den här bilden är verkligen hon.

Jag längtar egentligen inte ifrån vintern (men det hade gärna fått vara vinter på riktigt) men tänk shorts och brunbrända ben – gah!

Annars har vi haft en fixardag idag – en runda i grannstaden och bytt lite julklappar. Jag fick en otroligt fin julklapp av maken min men ville ha den i en annan färg än vad han valt (kolla mina Instastories på @husnr24 så ser ni den fina julklappen). Efter bytet var gjort kunde jag knappt hålla mig tills vi kom hem för att få öppna alla kartonger.

Härefter, och med en pizza i magen, sjösatte vi projekt ”få barn att sova på kvällen”. Vi har haft taktiksnack likt ett sportlag mitt i en VM-final inför denna match. Och visst vi har fått springa till Juni en gång i timmen (nappen någon gång, vyssjat någon gång och mat någon gång) men hon har, hör och häpna, faktiskt sovit. I sin säng till och med. Plötsligt händer det…

Och ni kan ju tänka er min makes förtvivlade uppsyn när jag sa ”yay! Nu kan vi ta tag i matkällaren och städskrubben” efter vår segervissa high five över att båda barnen sov. Det var väl egentligen inte min stora dröm för kvällen heller, men SÅ skönt det är att ha det gjort och slippa det dåliga samvetet i dessa små skrubbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *