En ny följeslagare

image

image

image

Här hemma har det tuffats på i samma jullediga tempo som igår – underbart!

Vi spenderar en hel del tid som publik åt den stora loppan på hennes egenuppsatta shower. Hon fick nämligen ett mikrofonset av sin faster i julklapp och det har blivit hennes stora favorit. Hon vill bli ”inropad” med sitt namn och sedan kör hon sitt race till Marcus och Martinius Elektrisk. Och jag vet inte riktigt vilka av oss som tycker att det är roligast men mamman och pappan njuter till fullo i alla fall. För att inte tala om lillasystern – det är ett stort halleluja-moment när storasyster spexar.

På tal om andra vardagliga saker så är det nog allmänt känt att jag leder (stort) gällande kaffeintaget här hemma. Och det är nog ungefär lika känt att det oftast blir att jag häller upp en kopp kaffe, som sedan ställs någonstans och svalnar, som sedan micras upp, för att ställas någonstans och där svalna och så vidare och så vidare… Inte så där superfräscht direkt…

Just därför hade jag önskat mig en termosmugg i julklapp och är inte denna från Stelton helt ljuvlig? Stilren och känns inte sådär termosig och framför allt är ju färgen mitt i prick. Just denna fick jag av min snälla lillebror och jag har av artighetsskäl inte frågat vart han köpt den.

Men istället tipsar jag så gärna om Kökets Favoriter som både har massor av Stelton-produkter men också massor av REA-priser just nu. Själv kommer jag uppdatera mitt lager av bakattiraljer och definitivt spana efter nya vinglas för här hemma gapar hyllorna ganska så tomt inför nyår just på den fronten.

Om ni beställer innan detta årets slut och anger kod HUSNR24 så får ni 10% i rabatt.

Och termosen kommer definitivt få följa med till ishallen imorgon – hela familjen har införskaffat skridskor och imorgon är det premiär. Längtar redan!

 

Detta inlägg presenteras i samarbete med Kökets Favoriter 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *