En bukett till väggen

imageimageimage

Idag har vi minsann haft en riktig friluftsdag där vi startade dagen med att packa varmchoklad och frukt och sedan begav oss till ishallen.

Och loppan begav sig snabbt ut på isen och gjorde redan på första skridskoåkförsöket sin första piruett… Nja, inte riktigt…. Minns ni själva hur det var första åket? Kanske inte, men det finns säkert en anledning till varför hjärnan sorterat bort precis det minnet.

Det är ju ganska bökigt det här med att lära sig saker, så vi var ganska förbereda på ett kort åk idag och mycket riktigt – efter en del förvånade tårar över hur halt det faktiskt var så förpassade vi oss till läktaren och öppnade termosen.

Härligt nog stötte vi på loppans äldsta kusin som var i ishallen med sitt fritids. Han har ett hjärta av guld och lämnade inte loppans sida en enda gång under åkturen. Han struntade i sina vänner och åkte istället vid Altheas sida och peppade henne vid varje vurpa. Den kärleken.

Ishallen följdes av lekpark och sedan avslutade vi med badhuset och därefter knäckebrödspizza till middag – vilken dag!

Imorgon får det istället bli lite mer poäng på effektivitetskontot, om vi ska komma i ordning till nyår. Förresten –> här hemma har det länge stått en stor bukett eucalyptus som, när den blev utbytt av små granar under julpyntningen, fick hamna på väggen istället. Älskar att den blev så ”yvig” när jag lät den stå upp och torka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *