En första dag

image

En ny dag på ett nytt år… Ja visst, det är en speciell känsla med nyårsafton och med ett helt nytt år. Ett helt år som ligger som ett oskrivet blad framför oss.

(Ibland tycker jag visserligen att sommarens slut känns mer som bokslut och nystart)

Det är en härlig känsla att vakna upp så här på årets första dag, visserligen något trött och kaffekokaren kommer gå varm idag, men med magmuskler som känns som om de fick sig en riktig omgång igår efter alla skratt. Vi skrattade verkligen in det nya året. Långt in på småtimmarna satt vi och gaggade och skrattade så båda tårar och snor (ursäkta svenskan…) sprutade.

 

2016 gav oss det allra allra finaste man kan få uppleva – ett nytt liv som kom in i vårt liv och den senare halvan av året har varit helt otrolig. Det händer titt som tätt att jag (på riktigt) får nypa mig i armen för att förstå att vi fick lov att uppleva detta igen.

Men 2016 har också varit ett brokigt år med konstiga och oroande världshändelser, en vår som var så intensiv så jag ibland trodde vi var helt vilsna och tyvärr har inte alla som står oss nära fått lov att vara friska.

Så vad tror vi att 2017 kommer att föra med sig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *