Kalsandet

imageimageimage

Varje månadsdag firas med kalasande, precis som vi gjorde med hennes storasyster, och familjen brukar också få lyssna till mitt eviga ”för sex månader sedan gjorde vi det här…” Ungefär vid varje klockslag under dagen. Precis likaså igår.

Loppornas mormor och bonusmorfar kom förbi på fikastund och vi passade samtidigt på att bjuda dem på middag. Testade förresten att äta sötpotatis som bakpotatis (om ni förstår vad jag menar…) för första gången och det var ju hur gott som helst.

Nu ska jag passa på att slänga mig på soffan och se lite av Skam (streamar säsong tre från Norge) medan båda tjejerna vilar. Det inträffar inte särskilt ofta att de vilar precis samtidigt här hemma och det händer definitivt inte särskilt ofta att jag passar på att slänga mig på soffan då. Men… Plötsligt händer det!

Förresten så kommenterade min fina kusin mitt röda läppstift på Instagram igår och visst är det med inspiration från självaste Noora som jag går runt här hemma med rött läppstift nu för tiden. Här hittar ni mina ”Noora inköp” inför våren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *