Vinterdagar

image

Den sista jullovsdagen såg vi till att njuta av ordentligt. Varm choklad har det dukats fram både igår och idag och likaså gällande pulkaåkningen.

Vi vaknade, kanske något mossiga, efter sen kväll tillsammans med Max och Carro (barnen tar ju inte direkt sovmorgon för att vi suttit uppe), men så blir det när man har lite väl roligt tillsammans och samtidigt mycket att göra med det här projektet. Väl värt var det i alla fall.

Hela familjen tog sedan en lunch tillsammans med min mor och min lillebror som också gjorde oss sällskap till pulkabacken.

Och alltså hur fantastiskt är det inte att snön kommit? Annars hade det nog känts alldeles deppigt att plocka undan julen som vi också gjorde idag. Nu blir allt så fint och upplyst av snön istället.

Det blir verkligen så fina dagar av äventyr utomhus och att sedan mysa loss hemma med varm choklad, kaffe och några pepparkakor som gömt sig kvar i skåpen.

Vi har avslutat dagen med att fara runt som två stollar här hemma efter att barnen lagt sig. Imorgon är det ju nämligen vardag igen och det är en helt vanligt måndag för första gången på några veckor. Jobb för maken, babysim, förskola och all packning till detta.

Men nu… Ska vi göra precis tvärtom mot vad man ska göra inför en första vardag. – vi ska landa i soffan, fastän att klockan är sent, och se en film tillsammans,

Säkert ingen bra idé alls rent sömnmässigt, men mysig avslutning på en lång och härlig ledighet tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *