Tillbaka i vardagen

img_1673

De här små gosiga fötterna gosade jag loss med under morgonen. Vi var tillbaka i vardagen och därmed uppe med tuppen. Men det är minsann en tjusning med vanliga rutiner och vardag också. Det är ju just vår vardag som jag är förtjust.

Det som saknades var dock maken. Ack så tomt det var utan honom efter att ha haft massor av tid tillsammans de två senaste veckorna.

Och så kom jag och loppan ihop oss lite gällande det där med att ta på sig ytterkläderna. Det är absolut akilleshälen i vår relation, min och loppans. Det är som att hon kan lukta till sig momentet av stress i kombinationen hålla bebis nöjd/få på treochetthalvtåringen kläder/komma i tid. Svett på överläppen minst sagt.

Men det hör ju en måndag till. Och innan dess hade vi ätit frukost lugnt, läst en saga och diskuterat varför vi vuxna har bättre balans (det är mycket frågor här hemma för tillfället) så vi får välja att fokusera på dessa bitar.

Måndagar är för övrigt en av våra lyxigaste dagar. Loppan får busa på förskolan, jag kan ibland hinna ett träningspass hemma i pausen mellan förskolelämning och simhall, jag och bebisen får babysimma och sedan (oftast efter att ha hämtat loppan tidigt på förskolan) kommer vi hem till ett nystädat hem. D e n  känslan.

Städningen är nog en av de bästa sakerna vi kunnat unna oss just nu i livet.

Nu pockar dock känslan av sömn på min uppmärksamhet här så det är bara att lyssna på den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *