Hej torsdag och donuts på golvet

Här hemma är det full fart, vi är häxor som gömmer oss i grottan, pirater som seglar på havet varvat med löpare som tävlar i sprinterbanan, andats havsluft ute i Hällevik och gungat på stranden, en helt vanlig dag helt enkelt. Vi har hemmadag idag och ingen förskola har stått på schemat för den stora loppan.

Nu ska vi alldeles strax plocka fram bakbunkarna och försöka fixa ihop något gott till morgondagens fikagäster. Har fått lite feeling och ska försöka baka utan socker, så istället för vanliga chokladbollar blir det raw-chokladbollar med daddlar som sötande effekt.

Det var ”något” mindre nyttigt  på loppans halvårsdag då vi tradionsenligt åt donuts. Har faktiskt ingen aning varför just donuts blev en tradition, men så blev det, och det är ju rysligt gott.

Och söt som socker är vår lilla loppa också för den delen.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *