Hej från oss en sen fredagskväll

Idag har varit en extra härlig fredag. Vi har nämligen haft besök av barndomsvänner till mig och det blev en sådan där fika som börjar på förmiddagen, sträcker sig över lunch och sedan en bit in på eftermiddagen. Älskar just sådana fikor!

Loppan hjälpte mig att bjuda på jordgubbssmoothie och daddelbollarna fick högt betyg så dessa måste vi göra fler av.

Dagen har varit en fin blandning av barnlek, fika, flams och trams, skratt, roliga historier men också djupa samtal om när livet inte är särskilt rosaskimrande.

Sedan har jag och tjejerna lekt vidare här hemma (maken är på vift både igår och idag) och kvällen avslutades med den stora loppan i soffan på ovanvåningen. Hon satt så snällt själv och kollade på film när jag somnade lillasyster. Vanligtvis lägger jag dem samtidigt men nu tänkte jag att den stora tjejen skulle få vara uppe lite längre.

Halva huset är i upplösningstillstånd och vi brukar ju alltid se till att försöka nå nollpunkten varje dag. Men efter en blick på diskberget efter kvällens middag och sedan klockan och att det var fredagskväll gjorde att jag istället dukade upp en bricka med glass och var sitt glas mjölk till mig och loppan. Sedan anslöt jag till filmtittandet. Efter en stund bytte jag till Sveriges Mästerkock och fortsatte på glassen medan loppan somnade bredvid.

Och vet ni vad? Här har jag stannat. Disken och städet får vara till imorgon. Kanske ångrar jag mig då, men härligt detta var.

Uppdatering: Jag glömde ju helt av att skriva om det enda husliga jag gjorde där på fredagskvällen – bäddade rent i Junis säng med det otroligt fina bedsetet som vår lillstrumpa fick i present av Emilie och hennes familj. Och det ljuvliga bedsetet kommer från Garbo & Friends.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *