Simma och gå på visning

God morgon! Frukosten har landat i magen och alldeles strax ska vi göra oss i ordning det sista (önska oss lycka till…) och starta igång dagen.

Idag står först och främst babysim på schemat och i eftermiddag ska vi möta upp min lillebror, som bor i en grannstad till oss, och följa med honom på lägenhetsvisning. Han går i lite bostadsbytartankar. Spännande att gå på lite visningar, hoppas bara att vi själva inte går och hittar något objekt och tänker ”projekttillfälle” – det orkar jag minsann inte detta året.

Maken jobbar i närheten så jag tänkte att vi överraskar och hämtar honom efter jobbet och går ut på stan och äter middag. Lyxig start på veckan.

Hoppas att ni får en fin måndag.

2 Kommentarer

 • De allra flesta mammor VILL vara hemma och de
  bestämmer först ur sitt eget intresse och sen får
  mannen ta det som blir kvar. Det är KVINNAN
  som är problemet och som skall påverkas och
  inte se mannen som problemet. Det kom redan
  regeringens utredare fram till 2006, vilket var
  Karl-Petter Thorwaldsson. Thorwaldsson utredde
  på Perssons uppdrag föräldraförsäkringen och är
  nu LO:s ordförande.

  • Krister, nu vet jag inte riktigt vad din kommentar hade med mitt inlägg att göra. Men frågan hur föräldraledigheten fördelas är såklart en viktig fråga och så även hemma hos oss. Precis lika viktigt som det är för mig att vara hemma är det för min man och därför tackar vi för de möjligheter som finns för att dela på föräldraledigheten på det sätt som man kan göra idag. Här hemma beslutar vi om alla större beslut, såsom föräldraledighet, tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *