En dag ifrån familjen

Idag har undertecknad varit på vift precis hela dagen. Strax innan klockan 10 lämnade jag över familjeansvaret på maken och gick ner till tågstationen för att möta upp mitt tjejgäng.

(Vilken grej det var att bara gå utanför dörren med en liten väska. Vanligtvis har jag ju barn, vagn och alla tillbehör till dessa två.)

Efter en tripp ner till Lund landade vi på ett aktivitetscenter och fyllde dagen med padelspel och klättring. Kommer antagligen ha träningsvärk i hela kroppen imorgon, men SÅ kul det var att klättra. Otroligt läskigt med en viss höjdrädsla men kul att utmana sig själv.

Stanna iväg hela kvällen också fungerar inte riktigt ännu med vår lilla loppa så innan middag och fortsatt samkväm styrde jag kosan hemåt igen och fick låta tjejerna ha roligt vidare.

glad jag är för det här tjejgänget och så fint ordnat av de två som stod som arrangörer idag. Tack tack tack!

Lyxigt också att få kombinationen av massa roligt med tjejkompisarna och sedan hinna mysa lite med lilla loppan och därefter (hör och häpna) äta en middag på tu man hand med maken. Den stora loppan var på övernattning hos sin mormor. Hon bestämde detta själv redan i onsdags och har längtat sedan dess.

Snart är det söndag och, efter lite skönhetssömn, ska vi ha familjen samlad igen. Då trivs vi också minsann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *