Adore us babies

Denna dagen har varit en riktig otursdag. Ni vet sådana där dagar där saker går liiiite emot en?

Som att glömma loppan halsduk i skötväskan och behöva gå hela vägen tillbaka för att lämna den på förskolans, välta en säck med potatis ner för källartrappan, glömma ta med våtservetter ut på stan och yngsta loppan lyckas givetsvis leverera som om hon illasinnat var väl medveten om detta misstag, hälla Sempers ersättning i kaffet i tron om att det var mjölk och sedan, sist men inte minst, tampa i en hunds (inte vår) ”efterdyningar” på väg till förskolan för hämtning…

Jo men ja visst…

Skönt var det då att eftermiddagen vägde upp ordentligt. Lilla loppan vilade efter vår promenad från förskolan, den stora loppan kikade lite på Barnkanalen och då fick undertecknad tillfälle till lite pyssel.

Jag beställde nämligen två ljuvliga prints från Adore us babies, deras ”birth posters”, en var till tjejerna – med deras namn och födelseuppgifter. Så otroligt fina och ni skulle känna på kvalitén på pappret och trycket.

Min tanke är att dessa blir utmärkta i tjejernas sovrum (som jag precis funderat klar över hur det ska vara) och det allra gulligaste är ju att man kan beställa så att kaninerna på trycket tittar på varandra, just med tanke som syskonmatchning.

Först hade jag tänkt rama in dem men sedan kom jag på idén att använda samma bakgrundsplåtar som till kalendrarna – tror det kommer bli alldeles toppen. Stod lite i valet och kvalet mellan zink eller svart plåt, men tror nog att det blir det senare.

Här hittar ni till postern som jag beställde men passa för all del på att kika runt bland det andra också.

Nu blir det dock rakt in i duschen (tog premiärspringturen på väg till bamsegympan idag) och sedan kraschlanda i sängen. Det går lite sparlåga på sömntimmarna så tanken är att bunkra upp med några sådana.

 

Sponsrat inlägg 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *