En fin fredag

Alldeles strax stänger vi igen denna fina fredag. Fikagäster, jag och loppan jobbade lite i trädgården när den lilla sov, ett träningspass i skogen hela familjen, bad och bastu och så räkor till middag och en godisskål därefter.

(Undra om ordet fredagsmys är invalt i SAOL, om inte så borde det i alla fall vara så.)

Den allra sista energin använde jag till att rensa upp lite i vår hall och sedan baka en tårta tills imorgon. Imorgon är det nämligen lilla loppans sjumånadersdag. Min lilla lilla tjej… Denna månaden gick lika rasande fort som månaden mellan fyra och fem månader.

Maken sa ”det är bara du som ställer dig och bakar klockan 22.12 en fredagskväll…”. Kanske kan det stämma, men det är faktiskt ganska avkopplande också.

På tal om avkopplande, nu blir det lite skönhetssömn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *