Ett skepp kommer lastat

Med massor av kaffe. Ja det behövs minsann en skeppslast med kaffe här hemma denna veckan. Om någon kikade in på min Instagram denna morgon så möttes man av denna kaffekopp. (Som har fyllts på ”några” gånger därefter)

Lilla loppan är fortsatt orolig på nätterna och det hon blir lugn av är att äta, äta och äta. Tack och lov sover jag bättre nu igen (samtidigt som jag matar) eftersom hon inte bits lika mycket länge (japp, den var en lagom rolig fas) och då är jag mer avslappnad.

Det sägs ju att de inte ska behöva mat på natten efter sex månaders ålder, men jag förstår henne för hon älskar ju inte direkt annan mat och att amma på dagen har blivit allt svårare eftersom hon inte har samma ro till det.

Hur som… Vi har tankat energi nu på kvällen med att först leka av oss med barnen i pulkabacken och därefter störtdyka ner bland soffkuddarna efter deras läggning. Välbehövt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *