När hon fyllde sju månader…

Jag höll nästan på att glömma bort de traditionsenliga ballongbilderna från lill-loppans sjumånadersdag. Det började med månadsbilden med en ballong och därefter har det lagts till en ballong varje månad – tänk när det faktiskt är 12 ballonger på bilden. Lilla hjärtat.

Och så syns det kanske tydligt vem som agerade foto- och busassistent? Storasyster är verkligen hennes allra största favorit.

Natten har varit mycket bättre än tidigare nätter, även om hon både äter och skruvar på sig en del, och det är vi tacksamma för.

För att samla energi vid sådana här lite sömniga dagar så tycker jag att det är viktigt att vara väldigt snäll mot sig själv och varandra. Sänk kraven. Gör saker lugnt. Gör saker enkelt. Och försök att säga fina saker till varandra och vet ni vad – framför allt till sig själv.

Idag ska vi därför fortsätta på samma tema och ha pyjamasdag hela dagen. Vi ska verkligen bara skrota runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *