En spegel fanns det ju också

Jag upptäckte att jag missade att visa en hörna igår i inlägget om vår hall. Här syns också en stor spegel, som kommer ifrån Ikea, och så vår lilla palm som jag lyckats (peppar peppar) hålla vid liv.

Det finns faktiskt en del gröna växter här hemma nu för tillfället och det har visat sig att det är dessa som mina ogröna fingrar klarar av.

Annars har det mest kurerats barn här hemma idag (igen) det är ganska så oförändrad status på den stora loppan medan den lilla verkar ha haft en snabbvariant. Lyckades få i den stora loppan tre smörgåsrån ikväll men annars är det nog det enda som förtärits denna veckan, förutom isglass. Inte ens pannkakorna slank ner till lunch idag.

Och det ska erkännas att en själv börjar bli lite trött på hemmets väggar nu.

Jag har faktiskt längtat lite efter en syskonvagn. Vi har istället en ståbräda (som man kan sitta på också) från Bugaboo som har varit hur bra som helst, men just nu när de är sjuka båda två hade det varit gott att kunna bädda ner dem i var sin del och låta dem få frisk luft i lungorna.

Men… Imorgon är det fredag och då hoppas jag att vi ser en vändning hos stora loppan också, tycker så vansinnigt synd om henne och hennes luftrör som måste vara ganska så illa tilltygade vid det här laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *