En ny nappflaska

Herobility

När Herobility hörde av sig om ett samarbete och undrade om vi ville vara testpiloter för deras nya nappflaska så tänkte jag ungefär så här: ”absolut, bring it on….” och sneglade mot kökslådan med de 12 andra sorterna av flaskor som hon ratat.

De andra flaskorn har hon mest använt som bitleksak eller bara vägrat helt.

Flaskan från Herobility skruvades ihop och synades (av mamman) i sömmarna och därefter presenterades den för loppan som… drack… eh… utan att bita.

Antingen är det en mognadsfråga hos loppan och därmed ett sammanträffande eller så klickade hon och flaskan bara tokbra. Toppen tycker i alla fall både hon och jag.

Det har absolut fungerat att ge vatten på glas (ger vatten till gröten) men jag kan säga att det numera ”lite” mer kladdfria drickandet välkomnas. Flaskan spills heller inte ur, hon måste verkligen få till drickandet för att det ska komma något – topp!

Det som jag gillar allra mest med flaskan (förutom att hon faktiskt tar den) är att den har ett mixernät (Herobility är ett systerbolag till Smartshake) som gör att framtida välling kan blandas klimpfritt, har ett stort hål att fylla på i så att en själv inte bidrar till kladdet så mycket, att det går att mixa delarna ur sortimentet och sist, men definitivt inte minst, så går fem kronor för varje såld flaska till Childhood.

Vi ska testa loss ännu mer här hemma och även testa deras nappar, men än så länge ser det minst sagt lovande ut. Förutom för napparna för de verkar hon föga intresserad av hon har bara en enda napp som hon godkänt än så länge och denna är för tillfället borttappad (inte roligt alls).

Klicka här (adlink) för att komma till Herobility.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *