En lugn söndag

Åh nej…. var orden jag tänkte när jag slog upp ögonen under morgonen idag och kände hur kroppen värkte och hur varm jag var, fastän att jag frös.

Är det något som inte riktigt rimmar med att vara småbarnsförälder så är det att vara sjuk. Det passar sig inte riktigt med att ha två små att ta hand om.

Jag vilade tillsammans med Juni när hon vilade sin morgonvila (förresten väldigt mysigt att hon ville sova hos mig på precis samma sätt som när hon var nyfödd) medan maken inhandlade Alvedon och annan sjukproviant nere på Ica.

Fick förresten berättat för mig när han kom hem att de (Ica alltså…) inte längre fick sälja Alvedon i vanlig tablettform. För att de hade sålt för mycket… Knasigt värre. Så till mig blev det istället de där smälttabletterna.

Nu undrar jag genast om detta kan ha varit någon nödlögn eftersom maken egentligen råkade köpa fel (jag avskyr nämligen de där smälttabletterna) eller om det är så här på riktigt.

Men efter dessa smälttablettern så blev det inte så illa, lite överraskande nog. Men vi tänkte att det var bäst att ta det lugnt ändå.

Tack och lov så kändes det väldigt mysigt i och med att maken var hemma. Annars har vi ju sett ”en del” av det här husets innerväggar den här veckan. Men nu lagade vi god mat, bakade och spelade memory.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *