Snart tillbaka!

Det känns försiktigt hoppfullt här hemma. Jag tror att jag toppade igår vad det gäller sjukdomsbonanza, lyckades bland annat tajma in bebisens första sova-hela-natten med att hosta tills det kändes som att luftrören skulle gå sönder vilket gjorde att jag inte sov hela natten, och hoppas hoppas verkligen att det vänder nu.

Det tragikomiska är att min räddning blev att maken också blev sjuk, men eftersom jag hade noll kvar av reserverna så fick jag sova ut till klockan 10 (kan inte komma ihåg när jag låg i sängen till så sent sist) innan vi byttes av och efter det började jag så smått känna mig som en ny människa.

Under dagen slog det mig hur tacksam jag är att vi bara har en förkylningsinfluensa (eller vad det nu är)… Även om vi haft sjukstuga sedan någon dag innan allahjärtans, och därmed rekord i sjukdomstid i vår familj, så kommer vi ju alldeles snart ur det. Andra familjer har sjukdomar som är på riktigt.

Nu ska göra det sista för kvällen, bland annat klicka hem de sista delarna av en överraskning till våra små tjejer, och sedan försöka bygga upp det där sömnkontot igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *