Ett städat hus och en öroninflammation

Nu har det här huset här hemma skrubbats i citronsåpa och jag tagit alla handtag och andra vanliga här-sätter-vi-ofta-våra-händer-ställen med desinfektionsspray.

Kanske det hjälper? I vart fall mentalt.

Och så har det gäspats en del här hemma idag eftersom nattsömnen bara blev 165 minuter lång eftersom vår lilla loppa fick öroninflammation inatt (hennes fjärde stackarn) som en följd av allt det förkylda som varit.

En sväng till doktorn, en runda till Apoteket och hyrfilm på eftermiddagen tillsammans med den stora loppan är nog vår dag i en sammanfattning. Och inte att förglömma så hade jag en lång telefondejt med min fina Kajsa och jag passade på att lapa massor av energi genom att snacka loss om allt mellan himmel och jord.

Nu… ska jag sova sova sova för imorgon är det fredag och just denna fredag kommer vänner på fika och jag tänkte testa en nyttig glass på barnen. Kommer definitivt få ett ärligt svar i alla fall.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *